AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2023 14:54
Arsenal går efter hollandsk komet

Xavi Simons er på ønskelisten hos Mikel Arteta.


Xavi Simons har i den grad imponeret for PSV Eindhoven, siden han skiftede fra Paris Saint-Germain sidste sommer.

22 mål og 12 assists står den 20-årige hollandske midtbanespiller noteret for i sine 44 kampe på kryds og tværs af alle turneringer i den netop overståede sæson.

 

Præstationerne er ikke gået ubemærket hen, og ifølge Voetbal International er han især et transferemne hos Mikel Arteta og Arsenal. 

Xavi Simons forlod PSG på en fri transfer, men de har alligevel en tilbagekøbsklausul på ham, der lyder på €12 millioner. Den vil dog udløbe efter sommerens transfervindue, og et skifte til PSG vil kræve, at Xavi Simons selv er interesseret i et skifte tilbage til den franske klub.

PSV Eindhoven vil gerne beholde midtbanespilleren, og de vil også kræve mere end de €12 millioner, som PSG kan købe ham tilbage for. 

Derudover beretter Voetbal International også, at Xavi Simons fornylig har byttet agent og har nu Darren Dein som repræsentant, og han er søn af tidligere Arsenal-medejer David Dein.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Avis: Declan Rice afviser gigantklub

2. Ny melding: Dette er Harry Kanes transferplaner

3. Alt er på plads: Barcelona og Xavi går på rov i Premier League

4. Manchester United er i forhandlinger om Højlund

5. Manchester United er klar med en kæmpe exit-bonus til Maguire


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE