Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2020 14:20
Wright: Van de Beek passer ikke i United - burde have skiftet til Arsenal

Arsenal-legenden Ian Wright er skuffet over at se, hvor midtbanespilleren Donny van de Beek er havnet over sommeren.


Manchester United er indtil videre kun gode for én signing til førsteholdet denne sommer, og hans navn er Donny van de Beek.

Den 23-årige hollandske midtbaenspiller blev hentet til fra Ajax for 40 millioner euro efter flere formidable sæsoner i hjemlandet.

Den tidligere Ajax-stjerne kommer dog til en klub, hvor hans favorit-positioner er optaget af spillere som Bruno Fernandes og Paul Pogba, hvorfor der har været en del skepsis omkring handlen.

Arsenal-legenden Ian Wright er en af de eksperter, der kæmper med at finde logikken i købet af van de Beek, som han omvendt så passe langt bedre i sin tidligere klub.

Eks-angriberen bidrog således til debatten overfor avisen Independent:

- Donny van de Beek, han er en spiller som jeg hellere så en klub som Arsenal hente. Når man ser på, hvad Pogba gør inde på banen, og hvad Fernandes gør inde på banen, så er det akkurat det, som van de Beek gerne vil.

- Folk regner tilsyneladende med at se van de Beek ligge ved siden af Pogba og Bruno Fernandes, men det tror jeg personligt ikke kommer til at ske, da ligegyldigt, hvor meget man ellers ønsker det, så er det ikke hans foretrukne position.

Det er dog ikke, fordi Wright ikke tror på hollænderens evner.

- Og forstå mig ret, jeg tror på, at van de Beek bliver god for United, fordi han er en kvalitetsspiller, men er han er han omvendt, hvad klubben har brug for? 

Van de Beek fik indledt et længere modsvar til kritikkerne, da han i weekenden blev skiftet ind til sin Premier League-debut, hvor han nettede i de Røde Djævles skuffende 3-1 nederlag til Crystal Palace.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED