Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:09:2021 16:12
WOW: Arsenals vidunderdreng tørrer fire United-spillere

Arsenals unge stortalent Charlie Patino viste sig igen frem i weekenden, da han blandt andet chippede bolden over Dean Henderson og i mål.


Charlie Patino.

Husk det navn.

Måske er den 17-årige Arsenal-spiller endnu ikke særlig kendt, men det kan han hurtigt blive, for han lader til at være i besiddelse af stort talent. Og i weekenden gik det udover blandt andre Phil Jones og Dean Henderson.

I en reserveholdskamp mellem Arsenal og Manchester United ydmygede den unge Arsenal-spiller nemlig de to modstandere, der begge har spillet en række Premier League-kampe.

Patino erobrede bolden på Manchester Uniteds banehalvdel, hvorefter han tog det hele i egen hånd. Han driblede forbi tre modspillere, inden han med en finte fik Phil Jones til at lægge sig ned.

Og i stedet for bare at sparke bolden hårdt forbi Dean Henderson, valgte Patino at løfte den i en elegant bue henover Manchester United-målmanden, der mod slutningen af sidste sæson var Ole Gunnar Solskjærs foretrukne keeper.

Imponerende af den engelske teenager, der havde en stor andel i Arsenals sejr på 3-1. Du kan se episoden herunder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE