AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2020 18:41
Woodward slikker sig om munden: Bale er åben for United-skifte

The Times melder i dag, at Gareth Bale er åben for et skifte til Manchester United på en lejeaftale.


Jadon Sancho er Manchester Uniteds førsteprioritet, men et skifte til Old Trafford i dette transfervindue ser usandsynlig ud.

Ifølge The Times har Dortmund slået sig fast på, at de ikke sælger ham denne sommer, selvom Manchester United byder €120 millioner. Det skyldes, at deres deadline for et salg var den 10. august.

Derfor ser De Røde Djævle på andre alternativer. Én af dem er Gareth Bale, og The Times erfarer, at Gareth Bale har ændret mening og er åben for et skifte til Manchester United på en lejeaftale.

Waliseren tjener £650,000 om ugen i sin kontrakt med Real Madrid, og Manchester United er nødsaget til at betale en stor del af lønchecken, hvis en lejeaftale skal komme på tale, da Gareth Bale ikke er interesseret i at gå ned i løn.

Udover Gareth Bale er Douglas Costa også på ønskelisten.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED