AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 20:48
Woodward: Fundamentet er lagt til en fremtid med succes

Ed Woodward er optimistisk omkring Manchester Uniteds fremtid.


Det er gået ned ad bakke for Manchester United siden Sir Alex Fergusons exit.

Efter en tid med David Moyes, Louis van Gaal og Jose Mourinho er det nu Ole Gunnar Solskjær, der står i spidsen for De Røde Djævle. 

Efter 27 runder besidder Manchester United femtepladsen med tre point op til Chelsea, og Manchester United-direktør, Ed Woodward, er overbevist om, at klubben går en lys fremtid i møde.

- Vi presser på for en god afslutning på Premier League, Europa League og FA Cup, når vi går ind i den sidste tredjedel af sæsonen, siger Woodward ifølge Sky Sports.

- Vi fortsætter med at bygge på. Det gælder vores trup, hvor der har været mange ændringer. Vi har købt spillere, og nogle er kommet gennem akademiet. 

- Fundamentet for succes på den lange bane er lagt, mens vi fortsætter med at implementere vores planer og vision sammen med Ole, lyder det fra Woodward.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED