AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 12:15
Wolves og Monaco i clinch om kæmpe Mainz-forsvarer

Bild skriver, at Jean-Philippe Gbamin skifter til enten Wolves eller Monaco inden længe.


Bild skriver ikke hvortil, men den tyske medie er sikker på, at det blot er et spørgsmål om tid, inden den 23-årige Mainz-forsvarer Jean-Philippe Gbamin skifter til enten Wolverhampton eller Monaco.

Midterforsvareren har tidligere været rygtet til både Liverpool og Arsenal, men storklubbernes interesse lyder til at være forstummet, mens Wolves til gengæld har optaget jagten på Gbamin.

Det største problem er, at Mainz angiveligt forlanger €30-40 millioner for den unge forsvarer, og nok er han god, men så stor en sum gider hverken Premier League- eller Ligue 1-klubben åbenbart at betale.

Bild er dog helt sikre på, at en transfer nok skal blive skubbet over stregen i sidste ende, men mediet vover ikke skindet ved at vurdere, om det bliver til Monaco eller Wolves.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED