AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2019 23:04
Wolves nærmer sig Olympiakos-forsvarer

Wolverhampton leverede en fornem 2018/19-sæson og skal i den forestående ditto forsøge at gentage det flotte resultat. Derfor er klubben selvsagt i gang med at trimme og opruste på deres nuværende trup.


Wolverhampton skal, når Premier League-sæsonen skydes i gang om under en måned, forsøge at holde fast i de takter, der i sidste sæson sikrede dem en syvendeplads i tabellen. 

I forsøget herpå har Wolverhampton allerede hentet Raul Jimenez og Leander Dendoncker fra henholdsvis Benfica og Anderlecht, og nu ligner det, at en tredje tilføjelse kan nærme sig Wolverhampton-truppen.

Det græske medie gavros.gr rapporterer således, at Olympiakos' Pape Abou Cisse kan være på vej til en transfer til Nuno Espirito Santos tropper - og dét til en formodet værdi på 150 millioner kroner. 

Cisse har også tidligere været nævnt i forbindelse med et skifte til Arsenal, men førnævnte medie afviser af ovenstående årsager den forbindelse. 

Cisse har kontrakt med Olympiakos til sommeren 2022. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED