Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 11:51
Wolves' muskelbundt vil væk denne måned - Disse 5 klubber kan signe ham

Eurosport skriver, at Adama Traoré ønsker at forlade Wolverhampton denne måned.


Adama Traoré er begyndt at få spilletid igen, men den 24-årige sprintkonge ønsker ikke at fortsætte for Wolves. I stedet efterspørger Traoré en transfer denne måned, erfarer Eurosport.

Wolves har længe forsøgt at få Traoré til at forlænge sin kontrakt, men spanieren skulle ikke være tilfreds med vilkårene, han er blevet præsenteret for. I forsøget på at presse wingeren til at forlænge, valgte Nuno Espirito Santo ifølge The Athletic helt bevidst ikke at bruge spanieren særligt meget i begyndelsen af denne sæson.

Men i stedet for at motivere Traoré til at forlænge, har det haft den modsatte effekt. Han vil væk, og Wolves skulle være beredte på at sælge for omkring £35 millioner -  og skulle være villige til at indgå en handel, hvor betalingen spredes ud over længere tid på samme måde som salget af Diogo Jota til Liverpool.

Så hvem kunne potentielt være interesseret i at hente spanieren?

Liverpool:

"Han er ikke til at spille imod. Det er utroligt. Sikke en spiller. Det er ikke kun ham, men han er så god," udtalte Jürgen Klopp til BBC i sidste sæson, efter Adama Traoré havde drevet gæk med Andy Robertson en hel kamp.

Der har været adskillige rygter om interesse fra Liverpool, men det var særligt før sommertransfervinduet - og før signingen af Diogo Jota. Det ville ikke undre, hvis der fortsat var interesse fra The Reds, særligt nu hvor prisen ser ud til at være dalet.

Alligevel må man gå ud fra, at hvis klubben vælger at hente nogen denne måned, så bliver det en midterforsvarer.

 

Leeds United:

Oprykkernes sportsdirektør Victor Orta kender Adama Traoré fra deres fælles tid i Middlesbrough, og som sommeren viste, så er Leeds i stand til at betale +£30 millioner for de spillere, som de ønsker sig.

Interessen i blandt andre Daniel James fra Manchester United viser, at Leeds er på udkig efter en kantspiller, og man kunne nemt se Traoré fare frem over stepperne iført en Leeds-trøje.

På mange måder ville han sikkert passe perfekt til Marcelo Bielsas stil.

 

Everton:

The Toffees er ikke bange for at hælde relativt store summer efter spillere, og det er ikke ligefrem fordi, Carlo Ancelotti har synderligt mange kantspillere af kvalitet til rådighed. Richarlison og James Rodriguez, ja, men det er svært at have særligt stor fidus til spillere som Bernard og Alex Iwobi.

Derfor kunne Everton med fordel bruge en spiller som Traoré.

 

Manchester United:

Taget i betragtning af, at Manchester United længe har været på udkig efter en højrekant, er det næsten besynderligt, hvor lidt klubben er blevet sat i forbindelse med den 24-årige spanier.

Nu vælger vi at gøre det, netop fordi The Red Devils ønsker sig en decideret specialist på højrekanten. Jadon Sancho er uden tvivl førsteprioritet, men er det fuldstændig umuligt at forestille sig Traoré som midlertidig lappeløsning og fremtidig rotationsspiller, skulle man have held med at hente Sancho til sommer?

Måske. Men Solskjær er vild med hurtig omstillingsfodbold, og den del dur Traoré til. Samtidigt har han også noget af den arrogance over sit spil, som Solskjær ville sige, kendetegner en Manchester United-spiller. Manglen på mål og assists taler dog klart imod spanieren.

 

Manchester City:

City har allerede rigeligt med offensive klassespillere, men det har ikke forhindret dem i at signe nye offensive esser før, og Adama Traoré må have hjemsøgt Pep Guardiola efter sine præstationer mod netop The Cityzens sidste sæson.

Relativt pålidelige medier har meldt om stor interesse fra City før sommertransfervinduet, men det er efterhånden lang tid siden, og der er ingen tvivl om, at klubben prioriterer en decideret spidsangriber langt højere end en signing som Traoré.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED