Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:04:2021 19:20
Wolves har kig på endnu en portugiser

Wolves fortsætter med den portugisiske forbindelse og har kig på Goncalo Guedes.


Når man siger Wolves, kan man næsten ikke undgå med det samme at tænke på Portugal.

Premier League-klubben har en portugisisk træner, mange spillere fra Portugal og et godt forhold til den portugisiske agent, Jorge Mendes.

Og snart kan der blive tilføjet endnu en portugisisk spiller, der er i stald hos Mendes, til Wolves-truppen.

For Football Insider skriver, at Wolves har i sinde at optrappe interessen i Goncalo Guedes frem mod sommerens transfervindue, hvor Wolves jagter offensive forstærkninger.

I et forsøg på at gøre forhandlingerne med Valencia lettere, overvejer Wolves også, om klubben skal tilbyde Patrick Cutrone i en byttehandel, da den italienske angriber slet ikke har slået til siden sit skifte fra AC Milan i sommeren 2019.

På nuværende tidspunkt er Cutrone udlejet til netop Valencia, hvor han henvises til bænken af blandt andre Guedes, som har leveret fire mål og fire assists i 25 kampe denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED