AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2019 10:54
Wolves-ejere vil sælge andel for at få flere midler: Vil i top seks

Fosun International, som er firmaet der ejer Wolverhampton Wanderes, vil sælge en andel af klubben for at få flere midler, der skal bruges på at få klubben op blandt ligaens storklubber. Det skriver Express & Star.


Der er ingen tvivl om, at penge kan gøre meget for en fodboldklub, og der er da også en række eksempler på klubber, der er gået hen og blevet blandt de største i verden, efter pengene er fosset ind.

Og skal man tro de seneste forlydender, så kan Premier Leagues egen Wolverhampton Wanderes meget muligt blive den næste klub til at udfordre toppen, efter at pengene er kommet til.

For tre år siden blev klubben nemlig opkøbt af det kinesiske firma Fosun International, og siden da er det lykkedes at hente en række nye profiler til klubben, hvilket har resulteret i, at man er rykket op til Premier League for første gang i seks år, fået en syvendeplads i Premier League, nået FA Cup-semifinalerne og kvalificeret sig til Europa League.

Og ejerne bag klubben skulle være endnu mere sultne for skal man tro Express & Star, så forsøger ejerne at sælge 20% af klubben for at få flere penge ind og dermed de bedste muligheder for at bryde ind i Premier Leagues top seks, som er klubbens nye ambition.

Det menes, at Fosun International selv vurderer klubbens værdi til at ligge på £350 millioner mod de £45 millioner, som de selv betalte, da de købte klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED