Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:09:2021 10:06
Wolves-dansker: Randers skal gøre mig klar til Premier League

Andreas Søndergaard håber, at lejeopholdet i Randers FC kan ruste ham til i fremtiden at spille Premier League for Wolverhampton.


Randers FC lejede på transfervinduets sidste dag den blot 20-årige danske målmand Andreas Søndergaard i Wolves.
 
Aftalen løber i første omgang blot indtil årsskiftet og indeholder ikke en købsoption, men målmanden udelukker ikke, at han tager en hel sæson i Superligaen.
 
Formålet med lejeaftalen er nemlig, at han skal have noget mere erfaring, som på den lange bane vil gøre ham moden til at spille i Premier League.
 
Det fortæller han i et interview til Randers Amts Avis.
 
- Wolverhampton tror rigtig meget på mig og håber, at jeg kan dygtiggøre mig så meget, at jeg kan spille på førsteholdet på et tidspunkt.
 
- Men det har hele tiden været klubbens ambition at leje mig ud, da vi er enige om, at jeg skulle prøve noget nyt. Derfor er det en rigtig spændende mulighed at komme til Randers, som er en superfed klub, fortæller Andreas Søndergaard.
 
Wolves hentede 20-årige Søndergaard i OB tilbage i 2018, og keeperen har været en del af Ulvenes førsteholdstrup i omtrent to år.
 
Vi lavede tidligere et dybdegående interview med Andreas Søndergaard. Det kan du læse her.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE