Wilson strålede i Rooneys afskedskamp

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
15.11.2018 Kl. 22:21
Næste generation af engelske angribere havde heldigvis mere held med at finde bagenden af målet end Wayne Rooney, der spillede sin sidste kamp for det engelske landshold torsdag.

Bournemouth-angriberen scorede i sin debut for The Three Lions, da Wayne Rooney gav faklen videre.

Wayne Rooney, den mest scorende spiller for det engelske landshold nogensinde, fik desværre ikke scoret i sin afskedskamp for The Three Lions, men Callum Wilson viste, at han måske kan gå i den tidligere Manchester United-spillers fodspor.

Wilson scorede nemlig i sin debut, da England besejrede USA 3-0 på Wembley på mål af ham, Jesse Lingard og Trent Alexander-Arnold.

Lingard var først på måltavlen, da han i kælent drejede bolden op i hjørnet af målet, inden Trent Alexander-Arnold få minutter senere udbyggede føringen med sit andet landsholdsmål.

I 77. minut blev det så Wilsons tur til at ramme netmaskerne med sit første mål for det engelske landshold, hvorefter der stod Wayne Rooney på resten af kampen.

Manden, der så ofte før har scoret for The Three Lions, havde dog ikke held i støvlerne torsdag aften, selvom han gjorde et ihærdigt forsøg på at score i sin afskedskamp.

To skud havde han på mål i overtiden, men skæbnen ville ikke, at Englands mest scorende spiller gennem tiden scorede i sin sidste kamp.