AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2018 10:00
Wilshere er tilbage i løbet af et par dage

Jack Wilshere har fortalt, at han er tilbage fra sin ankelskade i løbet af få dage.


I onsdagens Carabao Cup-semifinale mellem Chelsea og Arsenal måtte Jack Wilshere udgå med en skade i starten af anden halvleg, da han fik et vred i sin ene ankel, da han blokerede et indlæg.

Arsene Wenger fortalte efterfølgende til Arsenals hjemmeside, at han ikke regnede med, at Wilshere ville nå at blive klar til søndagens kamp mod Bournemouth i Premier League, men nu er der måske alligevel en chance for, at den formstærke englænder bliver klar til det opgør.

På sin Twitter-profil skrev Wilshere torsdag aften, at han ville være tilbage i løbet af et par dage, og ifølge Goal er han derfor i spil til den kommende Premier League-kamp.

Arsenal vil også have brug for Wilshere, eftersom Aaron Ramsey og Santi Carzola fortsat er skadede, mens Francis Coquelin i går blev solgt til Valencia. Det efterlader Arsene Wenger med Granit Xhaka og Mohamed Elneny på den centrale midtbane, hvis Wilshere ikke bliver sin skade kvit i tide.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED