AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2018 18:32
West Ham skal mødes med Unai Emery i næste uge

West Ham har i sinde at holde samtale med en af de mest succesfulde trænere i europæisk fodbold gennem de seneste fem sæsoner.


Tre Europa League-triumfer på stribe vandt Unai Emery med Sevilla, inden han tog videre til Paris Saint-Germain og vandt et fransk mesterskab. Nu kan karrieren være på vej i den forkerte retning.

Sådan kan man i hvert fald se på det, hvis man regner Paris Saint-Germain for at være et skridt op i forhold til Sevilla. Her må West Ham befinde sig to eller tre klasser under de franske mestre.

Selvom Unai Emery har vundet det franske mesterskab med Paris Saint-Germain bliver han i næste sæson erstattet af Thomas Tuchel, og dermed skal den spanske manager på jagt efter en ny klub, og det er her, at West Ham kommer ind i billedet.

Den engelske klub har i dag sagt farvel til David Moyes, og afløseren har set ud til at blive Paolo Fonseca, men han er nu kommet nærmere en kontraktforlængelse i Shakhtar Donetsk.

Goal skriver derfor, at West Ham nu vil forsøge at lokke Unai Emery til klubben, og at spanieren er klubbens førsteprioritet. Det forventes, at han i næste uge skal mødes med David Sullivan – den ene ejer i West Ham – for at diskutere en eventuel fremtid sammen.

Unai Emery er tidligere blevet sat i forbindelse med jobbet som manager i Arsenal, men disse rygter er kølet af i de seneste uger.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED