AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 15:58
West Ham sætter prisen i vejret for Diop

West Ham vil ikke af med Issa Diop, men hvis buddet på forsvarsspilleren bliver stort nok, kan det alligevel blive til et salg.


Både Sky Sports og the Independent har rapporteret, at et bud på £60 millioner kunne være nok til at få West Ham til at sælge Issa Diop, men det acceptable beløb for the Hammers lader til at være endnu højere.

Således skriver Daily Mirror og the Telegraph i dag, at West Ham vil kræve £75 millioner af interesserede klubber.

West Ham er klar over, at der er interesse for den 22-årige franskmand, og klubbens umiddelbare standpunkt er, at den tidligere Toulouse-spiller slet ikke er til salg, men som bekendt har alt en pris i fodboldverdenen.

Uanset hvad ser West Ham allerede nu ud til at have lavet en forrygende handel, da klubben sidste sommer betalte £22 millioner for midterforsvareren, som sidenhen har imponeret i sin første Premier League-sæson.

Præstationerne for the Hammers har angiveligt ført til, at han nærmer sig en udtagelse til det franske landshold, hvor spillere som Clement Lenglet, Samuel Umtiti og Raphaël Varane også huserer i det centrale forsvar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED