AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2019 13:11
West Ham kræver livstids-ban til egne racistiske fans mod United

West Hams fans har igen rodet sig ud i problemer grundet racisme, og det vil klubben nu gøre alt for endelig at få stoppet.


Lørdag dukkede der igen videomateriale op af engelske fodboldfans, der tydeligt udtrykte sig racistisk, da West Hams fans var på besøg på Old Trafford.

Op til kampen sang West Ham-tilhængere om deres lokalrivaler Tottenham med brug af særdeles nedsættende gloser om jøder.

West Ham, som de har været nødt til at gøre før i denne sæson, distancerede sig efterfølgende fra de horrible tilhængere og truede tilmed kraftigt med livstid til de skyldige.

- Vi er forargede over videomaterialet, som lørdag dukkede op, indleder klubben.

- Vi går med det samme i gang med at forsøge at identificere de skyldige, som vil videregives til politiet og derefter udelukkes fra klubbens kampe i resten af deres liv.

- De er ikke velkomne i vores klub, og de er ikke velkomne i vores civiliserede samfund.

Hændelsen skete blot to dage, efter Chelseas fans var blevet filmet synge racistiske sange i Prag forud for deres Europa League-kvartfinale.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED