Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 16:59
West Ham-emne droppes: Napoli stopper vil ikke forlade Serie A

Napoli-stopperen Nikola Maksimovic er ikke interesseret i at forlade Serie A til fordel for West Ham.


West Ham har i noget tid luret på Napolis 29-årige midterforsvarer Nikola Maksimovic, der har fået en masse spilletid i denne sæson.

Dette har mest af alt haft at gøre med, at Kostas Manolas og Kalidou Koulibaly har været fraværende i flere omgange, mens Napoli-fansene faktisk har været svært utilfredse med serberens seneste præstationer.

Disse nyheder er dog ikke nået til London, eftersom Maksimovic fortsat er et af West Hamss transfermål, men det betyder ikke, at de ender med at købe ham.

For Napoli-spilleren gider ganske enkelt ikke.

La Gazetta Dello Sport erfarer, at Maksimovic har afvist West Ham forespørgsel, da han ikke har nogle intentioner om at forlade Serie A, hvor han har sit omdømme og, hvor han og familien føler sig hjemme.

Maksimovic har spillet i Italien siden 2013, hvor han skiftede til Torino og siden opnået i alt 132 optrædener i Serie A.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED