AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 22:16
West Ham-colombianer meldes på vej væk til januar

Carlos Sanchez tid i West Ham er formentligt ved at nå til vejs ende. Colombianeren er sjældent at finde i startelleveren, og West Ham er angiveligt lydhøre overfor bud i det kommende transfervindue.


Carlos Sanchez har spillet i alle de store ligaer. Premier League, La Liga, Serie A, og Ligue 1. Snart skal midtbanespilleren måske kigge sig om efter en ny liga.

Det ligner kun et spørgsmål om tid, før Sanchez bliver kastet på porten i West Ham, hvor det kun er blevet til tre startpladser i Premier League i denne sæson.

Sanchez kom til West Ham fra Fiorentina i 2018, og han har aldrig rigtig slået til. Colombianeren står hverken noteret for et mål eller en assist i Premier League i begge sine sæsoner i det engelske. Af den årsag vil West Ham gerne skille sig af med den relativt løntunge spiller, der ifølge Spotrac får omkring en halv million kroner om ugen i West Ham. Sanchez kontrakt med The Hammers udløber til sommer, men meget kan tyde på, at et skifte bliver en realitet før det.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED