AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2018 20:17
West Bromwich SKAL sælge før de kan købe

WBA-manageren Alan Pardew fastslår, at der skal salg til før der kommer indkøb denne vinter.


West Bromwich Albion havde 20 kampe uden sejr i Premier League, da de lørdag endelig slog Brighton med 2-0. Tre point der lunede, derfor er der stadigvæk hungren efter bedre præstationer på The Hawthorns, hvor man forventes at være aktive i dette transfervindue. 

Manager Alan Pardew, der kom til West Brom i slutningen af november, vil da også gerne sætte sig præg på truppen med nye spillere. Han er dog ærlig omkring, at dette ikke kommer til at ske, før der bliver solgt ud: 

- Jeg vil meget gerne hente et par nye ansigter til klubben, siger Pardew til Sky Sports og fortsætter:

- Men jeg har ingen penge at bruge. Det betyder, at vi skal have nogen ud af klubben først. Vi må vente og se hvad der sker. Vi kommer til at sælge nogle spillere, hvis der kommer bud, siger manageren. 

Forsvarsklippen Jonny Evans er angiveligt et transfermål for klubber som Manchester City og Arsenal, men Pardew bekræftede, at der endnu ikke er kommet noget bud på stopperen denne vinter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED