AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 13:15
Werner valgte Chelsea: Jeg afviste disse tre storklubber

Timo Werner afslører, at der var tre andre store klubber, der var ude efter at købe ham.


Det blev Chelsea, der løb af med Timo Werners underskrift på en femårig kontrakt.

Men the Blues var ikke ene om at være ude efter den tyske stjerneangriber, som nu fortæller, at der var tre andre europæiske storklubber, der også ønskede at købe ham i RB Leipzig.

- Inter, Manchester United og Liverpool ville have mig. Ja, jeg kunne også være taget til de klubber. De bedste klubber kæmpede om at få mig, siger Werner til Sportbuzzer.

Samtidig forklarer han valget af Chelsea.

- Hele Chelsea-pakken viste sig i sidste ende at være den bedste i min karriere. Penge spillede en marginal rolle. Penge var aldrig en afgørende faktor, ellers kunne jeg være taget til Kina.

- Chelsea er en førende klub i europæisk fodbold. Det er et hold med stor kvalitet. Vi vil nå toppen. Jeg fortryder ikke min beslutning i et sekund, lyder det fra angriberen.

Werner har første arbejdsdag i Chelsea i morgen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED