Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2020 16:10
Werner om Chelseas chance for at vinde PL: Vi må være ærlige

Timo Werner taler om Chelseas titelchancer.


Timo Werner indrømmer, at Chelsea nok hverken vinder Premier League eller Champions League i denne sæson, på trods af, at klubben har brugt over 200 millioner pund på spillere denne sommer.
 
Den 24-årige tysker er en af mange tilføjelser til Chelsea-truppen denne sommer.
 
Foruden ham, er nemlig kommet Kai Havertz, Ben Chilwell, Malang Sarr og Xavier Mbuyamba.
 
Chelsea begyndte sæsonen godt med en 3-1-sejr over Brighton, selvom det ikke var en helstøbt indsats hele vejen rundt.
 
Den store test venter 17.30, når Chelsea tager imod de regerende mestre Liverpool på Stamford Bridge.
 
Werner fortæller, det ville være urealistisk at forvente, Chelsea vinder enten Premier League eller Champions League denne sæson. 
 
- Vi må være ærlige med os selv og sige, at vi formentlig ikke vinder Premier League eller Champions League, sagde Werner til BILD.
 
- Hvis vi så kan komme til det alligevel, ville det bare være en bonus. Men det er ikke dét, klubben forventer, tilføjer den tyske angriber.
 
- Jeg vil gerne sammenligne vores trup med Liverpools for et par år siden. I det første år vandt de heller ikke nogen titler, i det andet år var de i en Champions League-finale. I det tredje år vandt de så (CL), og i det fjerde fulgte Premier League-trofæet efter.
 
- Med vores projekt i Chelsea, vil vi gerne udvikle os skridt for skridt, så vi har bedre muligheder for at vinde titler hver sæson.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED