AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:02:2020 13:41
Werner er et transfermål - men Liverpool er bekymrede over én ting

Timo Werner er af interesse for Liverpool, men den 23-årige tysker skal ikke forvente fast spilletid.


Timo Werner er blevet udpeget som en spiller, der ville passe perfekt til Liverpool af klubbens eget rekrutteringshold, så det er meget muligt, at The Reds kaster sig over den 23-årige angriber og signer ham.

Men internt i Liverpool er der bekymringer over, hvorvidt Werner vil kunne acceptere ikke at være fast mand på holdkortet for de forsvarende Champions League-vindere.

Det skriver Melissa Reddy for The Independent mandag.

I Liverpool er man af den holdning, at den rette signing også er en spiller, som kan væbne sig med tålmodighed og vente på at tage sin chance.

Derfor skal Werner ville acceptere, at han - i hvert fald i begyndelsen - vil være udset en rolle som backup for Roberto Firmino, som ikke bare bliver degraderet fra posten som klubbens førstevalg.

Er Werner, der har scoret 20 mål i Bundesligaen denne sæson, parat til at indfinde sig med den rolle, anser Liverpool ham som en god signing til den rigtige pris.

Liverpool anser nemlig angriberens frikøbsklausul på cirka £50 millioner som god værdi for pengene, men intet er altså sikkert endnu.

The Independent skriver, at der fortsat er en stor risiko for, at andre storklubber kan tilbyde Werner flere minutter på banen og en større rolle, end Liverpool i øjeblikket tør garantere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED