AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2020 09:19
Werner efter PL-debut: Jeg har aldrig spillet mod tre så massive forsvarere

Timo Werner fik sin ilddåb i Premier League mandag aften i sejren over Brighton.


Man hører tit, at Premier League er mere fysisk end de andre store europæiske ligaer, og det er måske ikke bare en kliché. Timo Werner var i hvert fald overrasket over, hvor enorme forsvarerne fra Brighton var i mandagens 3-1 sejr på Amex Stadium.

- Premier League er anderledes, for jeg har aldrig spillet mod tre forsvarere så høje, så store og så massive, sagde tyskeren efter sin Premier League-debut for The Blues til Sky Sports.

Men det kan godt være, White, Mee og Webster fyldte godt i landskabet. Til gengæld følte Werner også, at han havde god plads til at lave sine løb i dybden, så direkte afskrækkende var den store forsvarstrio altså ikke.

Tyskeren havde også held med at tilkæmpe sig et straffespark, så Jorginho sikkert kunne åbne scoringen mod The Seagulls.

Næste udfordring for Werner og Chelsea bliver Liverpool.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED