AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2022 16:55
Wenger sender stikpille til Danmark & Co.

Arsene Wenger sender en stikpille til Danmark og de andre nationer, som ville fokusere på andre ting end fodbold til VM.


Det endte med en dansk VM-skuffelse, da Kasper Hjulmand & Co. blev sendt ud i gruppespillet.

Det endte også med en skuffelse til Belgien og Tyskland, som også røg ud i gruppespillet.

Alle tre nationer var storfavoritter til at gå videre til ottendedelsfinalerne, men sådan skulle det ikke gå. De tre nationer var også blandt syv, der havde fokus på OneLove-kampagnen, hvor man vil sætte fokus på LGTB+ samfundet med et anførerbind. Noget de ikke fik lov til af FIFA.

Arsene Wenger sender nu en stikpille til de nationer, som havde travlt med at fokusere på andre ting end fodbold til VM-slutrunden.

- Når du spiller et VM, ved du, at du ikke må tabe den første kamp. Der er hold, der har erfaring, som har haft resultater i tidligere turneringer. Eksempelvis Frankrig, England og Brasilien, der vandt deres første kamp, siger Arsene Wenger til ESPN og tilføjer:

- Og det er også de hold, der var mentalt klar, og som var fast besluttet på at fokusere på turneringen og ikke på politiske demonstrationer, lyder det fra den tidligere Arsenal-manager.

Arsene Wenger er i øjeblikket på lønningslisten hos FIFA, hvor han har rollen som 'Chief of Global Football Development'.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE