AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:03:2017 16:55
Wenger har truffet beslutning om Arsenal-fremtid

Arsene Wenger bekræfter, at han har besluttet sig omkring sin fremtid i Arsenal.


Arsene Wenger har stået i spidsen for Arsenal igennem to årtier, men til sommer udløber kontrakten. Endnu er der ikke blevet meldt noget ud, om den franske manager fortsætter på Emirates eller trækker stikket. 

Igennem store dele af sæsonen har klubbens fans dog gjort franskmanden opmærksom på deres utilfredshed og nu har Arsene Wenger truffet en beslutning omkring sin fremtid. Det bekræftede han efter Arsenals nederlag til West Bromwich lørdag middag:

- Jeg er kommet frem til en beslutning omkring min fremtid og I vil få den at vide inden for nærmeste fremtid, sagde den franske manager til de engelske medier kort efter kampen. 

Om Arsene Wenger har besluttet sig for at forlænge sin kontrakt, søge nye græsgange eller stoppe sin trænerkarriere til sommer, ønskede han imidlertid ikke at offentliggøre. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED