AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:02:2020 16:34
Wenger har ingen sympati for City: De købte jo alle mine spillere

Arsene Wenger har ikke den store sympati for Manchester City.


I sidste uge fik Manchester City tildelt en to års karantæne fra Champions League samt en bøde på £25 millioner for at bryde Financial Fair Play-reglerne.

Arsene Wenger har tidligere kritiseret Manchester City for deres tilgang til at udvikle sig som klub ved at købe spillere for store summer, og derfor har franskmanden ikke den store sympati for dem.

- Manchester City købte jo alle mine spillere. Jeg mener, at sport handler om at vinde ved at respektere reglerne. Vi hylder de bedste i alle sportsgrene, men kun hvis vinderne overholder reglerne, siger Wenger ifølge Daily Mirrog og tilføjer:

- Hvis der ikke er nogen respekt, er det ikke en rigtig sport. Tabellen hænger sammen med, hvor meget klubberne bruger på spillere. Den økonomiske styrke hos topklubberne er blevet større og stærkere, end den var for 20-30 år siden.

- Hvis er det bevist, at City ikke har overholdt reglerne, kan de ikke gå ustraffet igennem det. Jeg ved ikke nok til at fortælle, hvad straffen skal være på, lyder det fra Wenger.

Manchester City vil appellere UEFAs dom i håb om at få fjernet karantænen fra Champions League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED