Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 10:04
Welbeck 2.0: Arsenal gør sig også klar til at byde på Lingard

To engelske medier skriver, at Arsenal også er interesseret i at signe Jesse Lingard denne sommer.


De er ikke Guds bedste børn eller topscorere på troværdighedsbarometret, men både Daily Star og The Sun skriver tilsyneladende uafhængigt af hinanden, at Jesse Lingard er et transfermål for Arsenal.

Det er ingen hemmelighed, at West Ham ønsker at signe den 28-årige Manchester United-lejesvend permanent, men skal man tro de to engelske tabloidmedier, har The Gunners planer om at kapre handlen.

Lingard har været sensationel siden sin debut for The Hammers. I sine otte kampe for klubben er det blevet til seks scoringer og fire assists, og pludselig er latterliggørelsen af den engelske landsholdsspiller forstummet på de sociale medier.

Interessen i at signe ham er til gengæld taget til. Arsenal er klar til at tage kampen op med West Ham, og fortsætter Lingard sin fine form, kan der næsten kun komme flere bejlere.

Til sommer vil han kun have 12 måneder tilbage på sin kontrakt, men hans præstationer skulle i øjeblikket medføre, at prisen stiger og stiger. Lingard skulle angiveligt koste mellem £20-30 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED