AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2023 12:52
Weghorst var ikke nok: United jagter endnu en angriber

Manchester United er stadig på jagt efter en angriber i dette transfervindue, men han skal være billig.


Erik ten Hag har ikke fået nok.

Manchester United-manageren vil gerne have endnu en angriber til klubben i dette transfervindue, men hollænderen må dog fortsat indfinde sig, at der ikke er økonomi til at hente en dyr spiller.

Det er den store engelske avis Daily Mail, som onsdag skriver, at Manchester United stadig kigger på at tilføje endnu en angriber på en lejeaftale i dette transfervindue, hvor Wout Weghorst er blevet lejet i Burnley.

LÆS OGSÅ: Power Ranking: Sæsonens ti bedste spillere

LÆS OGSÅ: Manchester United-stjerne rygtes væk: "Vi har brug for ham"

Store navne som Victor Osimhen og Harry Kane er derfor helt og aldeles udelukkede, og Manchester United skal i forsøget forsøge at hente en spiller, der kan lejes for et mindre beløb – i stil med Weghorst.

Samtidig har Erik ten Hag tilsyneladende endnu ikke besluttet sig for, om han vil lade Facundo Pellistri og Anthony Elanga forlade klubben på lejeaftaler i dette transfervindue for at jagte mere spilletid et andet sted.

Der er ellers angiveligt interesse for begge talenter fra flere europæiske klubber.

LÆS OGSÅ: 10 store transfers der kan blive en realitet

LÆS OGSÅ: TRANSFER LIVE - Manchester United-spiller er på vej væk


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE