AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 16:17
Wan-Bissaka ud - verdensmester ind? Palace har meldt sin interesse

Djibril Sidibé var ganske eftertragtet for et års tid siden, men det har ændret sig nu. Det kan dog være Crystal Palaces mulighed for at finde en afløser for Aaron Wan-Bissaka.


Crystal Palace har solgt Aaron Wan-Bissaka til Manchester United, og det har givet en del penge i banken, og nogle af dem skal formentlig investeres i en erstatning for englænderen.

I løbet af sommerens transfervindue er the Eagles blandt andre blevet sat i forbindelse med Max Aarons og Nathaniel Clyne, men klubben kigger også udenfor Premier League i jagten på en afløser.

Ifølge France Football har Crystal Palace nemlig meldt sig ind i kampen om Djibril Sidibé.

For bare et år siden blev den franske verdensmester sat i forbindelse med klubber som Atlético Madrid og Manchester United, men nu er det i stedet Valencia og Crystal Palace, der er ude efter højrebacken, som har gennemlevet en frygtelig sæson med Monaco.

Crystal Palace har dog ikke kun Djibril Sidibé på blokken, for Sky Sports kan i dag fortælle, at London-klubben hører til blandt de mandskaber, der følger Reece James’ situation i Chelsea.

Det er dog højst usandsynligt, at Chelsea vil sælge den meget talentfulde back, der efter en skade måske kan se frem til at få en plads på klubbens førstehold i den kommende sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED