AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 09:30
Wait... what? - Liverpool er tættest på at hente Bale

Spanske OK Diario skriver, at Liverpool er forrest i køen til at undsætte Gareth Bale i Real Madrid.


Nu er silly season officielt startet.

Ud af ingenting er Gareth Bale nemlig blevet rygtet til Liverpool,  og det spanske medie OK Diario skriver sågar, at The Reds er favoritter til at hente den walisiske verdensstjerne denne sommer.

Modsat rygtet virker det helt sikkert, at Real Madrid er overordentligt interesserede i at skaffe sig af med Bale denne sommer,  og den tidligere Tottenham-spiller skulle ifølge de seneste spanske rapporter være åben for et skifte tilbage til Premier League.

Nu påstår den spanske journalist Eduardo Inda så, at Bale forventes at indgå en aftale efter Champions League-finalen -  med et af de to hold, som spiller selvsamme finale.

- Bale bruger dagene på at spille golf, men det virker stadig mere sandsynligt, at han vil indgå en aftale med en af de to finalister, Liverpool eller Tottenham.

Manchester United er også tidligere blevet nævnt som en mulig destination for Bale,  men meget tyder på, at waliserens stjerne er falmet i takt med årene og de mange skader.

Umiddelbart er verdensstjernen heller ikke lige den type spiller, som Liverpool står og mangler forud for næste sæson, så det er fornuftigt at have lidt almen skepsis overfor dette rygte.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED