AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 16:04
Voksede op som en rød djævel: Oblak vil væk - foretrækker United

Stjernemålmanden Jan Oblak vil angiveligt gerne væk fra Atlético Madrid, og han foretrækker at komme til Manchester United.


En større målmandsrokade med nogle af verdens bedste kan være i vente i sommerens transfervindue.

På nuværende tidspunkt er David De Geas situation i Manchester United fortsat uvis, eftersom han har kontraktudløb næste sommer, og allerede tilbage i april blev der skrevet om, at den engelske storklub havde udset sig en erstatning i form af Jan Oblak, hvis spanieren forlader klubben.

Nu kan ESPN fortælle, at Manchester United har en glimrende mulighed for at kunne købe Jan Oblak denne sommer, for ifølge mediet vil Atlético Madrids sikre sidste skanse gerne væk fra den spanske hovedstadsklub.

Den slovenske målmand er utilfreds med, at Atlético Madrid-bestyrelsen ikke har været i stand til at holde de løfter, de gav ham tidligere i år. Da han underskrev en ny kontrakt frem til 2023, blev han lovet, at truppen ville blive forstærket, men i stedet har Lucas Hernandez og Diego Godin allerede forladt klubben, mens Juanfran, Filipe Luis og ikke mindst Antoine Griezmann er på vej ud.

Manchester United og Paris Saint-Germain nævnes som mulige destinationer for Jan Oblak, men De Røde Djævle er foran i kapløbet, selvom klubben ikke spiller Champions League næste sæson.

Jan Oblak vil angiveligt gerne spille Premier League, og han voksede op som Manchester United-fan. Hvis han skifter til Manchester United, er det ikke utænkeligt, at David De Gea i stedet slutter sig til Paris Saint-Germain, der længe har bejlet til spanieren.

Manchester United kan købe Jan Oblak for 896 millioner, der er hans frikøbsklausul.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED