AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 13:24
VM-optakt gruppe A: Salah er den store stjerne

Her på PLBOLD.dk varmer vi op til VM-slutrunden ved at kigge på de otte grupper, hvor vores fokus især er på Premier League-spillerne.


Gruppe A

Rusland
Uruguay
Egypten
Saudi Arabien

Se alle VM-trupperne her.

PLBOLD.dk’s vurdering af gruppen:

På papiret er det muligvis den svageste gruppe ved VM, hvilket blandt andet skyldes, at Rusland havnede i øverste seedningslags på grund af værtskabet. Det er de nok ikke helt kede af, for det giver dem udmærkede muligheder for at avancere til 1/8-finalerne sammen med Uruguay, der fremstår som gruppens klare favorit. Sydamerikanerne råder over et rigtig godt mandskab, der bør kunne spille sig blandt de sidste år. Til gengæld skal det blive spændende at se, om Mohamed Salah kan blive sin skade helt kvit og kan overføre magien fra Liverpool til det egyptiske landshold, som ellers kan få det svært. Gruppens prügelknabe ligner helt afgjort Saudi Arabien, der ikke rummer meget kvalitet.

Afgørende Premier League-spillere i gruppen:

I en gruppe, hvor der ikke er mange Premier League-spillere, er det helt umuligt at komme uden om Mohamed Salah, som er den lysende stjerne på Egyptens landshold. Hvis han storspiller, har Egypten også muligheder for at overraske og gå videre fra gruppen. I forsvaret er det West Bromwich-spilleren Ahmed Hegazy, der skal være med til at forhindre modstanderne i at score, og samtidig vil han ligesom i Premier League være en trussel på dødboldene.  

Én Premier League-spiller fra gruppen, som spiller for sin fremtid:

Der er kommet ny manager i Arsenal, og første mulighed for Mohamed Elneny til at vise Unai Emery sine evner er ved VM. Flere centrale midtbanespillere rygtes til London-klubben, og hvis han findes for let af den spanske manager, vil en flot VM-slutrunde kunne være med til at øge interessen for den tidligere Basel-spiller.

Én spiller fra gruppen, som kan ende i Premier League inden næste sæson:

Der er flere interessante spillere i denne gruppe, men én af dem, der kan gå en stor slutrunde i møde, er den russiske angriber Fyodor Smolov. Det er en rigtig målræv, der har tilbragt hele sin karriere i den russiske liga, og han er måske ikke den mest kendte spiller blandt de gængse fodboldseere. Han er tidligere blevet sat i forbindelse med et skifte til West Ham, og med kun ét år tilbage af den nuværende kontrakt med Krasnodar, kan en sommerhandel bestemt blive aktuel, hvis han leverer gode præstationer på hjemmebane. Scorer han et par mål, kan man godt forvente, at et flere midterklubber fra Premier League bliver kædet sammen med den 28-årige angriber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED