AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 08:08
VM-optakt gruppe G: Denne gang går England videre

Her på PLBOLD.dk varmer vi op til VM-slutrunden ved at kigge på de otte grupper, hvor vores fokus især er på Premier League-spillerne.


Gruppe G

England
Belgien
Tunesien
Panama

Se alle VM-trupperne her.

PLBOLD.dk’s vurdering af gruppen:

Der tegner sig et klart billede af, at England og Belgien mødes i den sidste kamp med hver seks point. Tunesien og Panama bør ikke give udfordringer for de to store fodboldnationer, som hver især hører til blandt outsiderne ved VM-slutrunden i Rusland. England røg ud af gruppespillet ved sidste VM-slutrunde, men det sker ikke denne gang. Det er samtidig også den gruppe, som har flest Premier League-spillere, og derfor skal denne gruppe nok få ekstra opmærksomhed i løbet af slutrunden.

Afgørende Premier League-spillere i gruppen:

Hvem er den vigtigste spiller på det engelske hold? Svaret må være Harry Kane. Tottenham-spilleren er en notorisk målscorer, og han kommer til at være det klare førstevalg i det engelske angreb. Hans rolle er meget lig den, han har på klubholdet, og hvis England skal nå langt til VM, skal Harry Kane stå godt.

Hos Belgien er der heller ingen tvivl om, at Romelu Lukaku er det klare førstevalg i angrebet. Manchester United-spilleren scorer i gennemsnit i hver anden landskamp, og han kommer til at få mange chancer på det offensivt indstillede landshold. Han er et godt bud på en topscorer til VM.

En spiller, der kan blive en af de store oplevelser ved VM, kan blive Eden Hazard. Den belgiske kantspiller har været i storform i træningskampene, og han kan hurtige blive mindst lige så afgørende for sit land som Romelu Lukaku.

Én Premier League-spiller fra gruppen, som spiller for sin fremtid:

Der er ingen tvivl om, at Romelu Lukaku er Roberto Martinez’ foretrukne mand til at lede Belgiens angreb. Michy Batshuayi står dog klar i kulissen til at gribe chancen, hvis han får lov af landstræneren. Han kommer ind til VM-slutrunden efter en god halvsæson i Dortmund, men fremtiden ser usikker ud for angriberen. Han er fortsat på kontrakt i Chelsea, men så længe Antonio Conte er manager i den engelske klub, ser det ikke ud til, at han har en fremtid i London-klubben.

Én spiller fra gruppen, som kan ende i Premier League inden næste sæson:

En tilværelse i the Championship kan ikke være tilfredsstillende for Jack Butland. Den 25-årige målmand har i flere år vist sine kvaliteter frem i Premier League, og han bør være et emne for flere klubber fra den bedste række i løbet af sommerens transfervindue. Stoke har gjort det klart, at de ikke ønsker at slippe englænderen billigt, men hvis eksempelvis Wolverhampton Wanderers kommer med en stor pose penge, kan the Potters blive fristet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED