AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 08:10
VM-optakt gruppe F: Lindelöf er pludselig en afgørende spiller

Her på PLBOLD.dk varmer vi op til VM-slutrunden ved at kigge på de otte grupper, hvor vores fokus især er på Premier League-spillerne.


Gruppe F

Tyskland
Mexico
Sverige
Sydkorea

Se alle VM-trupperne her.

PLBOLD.dk’s vurdering af gruppen:

Det tyske landshold er uden tvivl den helt store favorit til at gå videre fra denne gruppe. De forsvarende verdensmestre hører til blandt favoritterne ved slutrunden, og med profiler om Mats Hummels, Toni Kroos og Thomas Müller bør den indledende pulje ikke give problemer. Samtidig ser det ud til, at det er Mexico og Sverige, som skal kæmpe om andenpladsen. Vi har set begge lande i aktion mod det danske landshold i løbet af de sidste par uger, og umiddelbart kan det godt ligne en tæt kamp mellem Mexicos stærke individualister og Sveriges gode kollektiv. Sydkorea er den undertippede nation i dette selskab, og anført af Tottenham-spilleren, Heung-Min Son, kan asiaterne kun overraske. Et avancement fra gruppen vil være en flot bedrift af dem.

Afgørende Premier League-spillere i gruppen:

I de seneste sæsoner har Mesut Özil ikke været leveret på verdensklasseniveau for Arsenal, men på det tyske landshold er han en nøglespiller i offensiven, og han har tendens til at være målsøgende i sit spil. Han er tvivlsom til slutrundens første kamp, og Joachim Löw vil nok ikke tage nogle chancer, for Mesut Özil skal gerne kunne spille hver gang.

Samme offensive betydning har Heung-Min Son på Sydkoreas landshold. Tottenham-spilleren har været god for Premier League-klubben i de seneste sæsoner, og han kommer ind til slutrunden med god selvtillid. På landsholdet spiller han både på venstre kant og som frontløber, og han skal ramme en god slutrunde, hvis Sydkorea skal have en mulighed for at gå videre fra puljen.

På det svenske landshold er Emil Forsberg den helt store stjerne, men det er defensiven, som skal føre dem langt i turneringen, og her er Victor Lindelöf en vigtig mand. Den unge midterforsvarer har ikke haft en god første sæson i Manchester United, men på det svenske landshold lader han til at spille med mere ro, og ved sin side har han bundrutinerede Andreas Granqvist.

Én Premier League-spiller fra gruppen, som spiller for sin fremtid:

Der er ikke mange Premier League-spillere i denne gruppe. Som følge af Swanseas nedrykning røg der to svenskere og en sydkoreaner på listen, men Sung-yong Ki har fået tildelt et wildcard, som ellers er mest kendt fra håndboldens verden. Den 29-årige midtbanespiller står uden kontrakt, da han ikke har fået sin aftale med Swansea forlænget, og derfor har han i høj grad brug for at vise sig frem under VM-slutrunden. Han har været en profil for Swansea gennem flere sæsoner, men han kan godt komme til at bruge VM for at finde en ny god klub.

Én spiller fra gruppen, som kan ende i Premier League inden næste sæson:

Hold øje med Hirving Lozano. Den 22-årige kantspiller fra PSV Eindhoven går ind til slutrunden med en formidabel sæson i bagagen. I 29 ligakampe for den hollandske mesterklub lavede han 17 mål og 11 assists fra sin position på venstrekanten. Den position kan han også komme til at indtage under VM-slutrunden for Mexico, og det bør vække stor interesse hos flere af de store Premier League-klubber, som allerede er blevet interesserede i ham på rygtebasis. Inden for få år kan den vævre kantspiller meget vel være at finde på en af de største adresser i Europa, og Premier League-klubberne bør ikke vente for længe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED