AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 23:15
Vinterpause i Premier League: Sådan kommer den til at foregå

Der vil være en pause til Premier League-mandskaberne i februar måned.


For et år siden blev Premier League, FA og EFL enige om at indføre en vinterpause i Premier League.

Vinterpausen bliver dog ikke helt som man ser det i andre ligaer, men de får et lille hvil efter et hektisk program i december og januar. 

Man har besluttet at splitte en spillerunde op i to weekender, så der spilles fem kampe den ene weekend og fem kampe i den anden weekend. 

De første fem kampe vil blive fordelt ud på den 8. og 9. februar 2020, mens de resterende fem spilles den 15. og 16. februar 2020.

De hold, der spiller i den første weekend, får dermed en pause i den efterfølgende weekend og skal først spille i weekenden fra den 22. februar, og de hold, som sidder over i den første weekend, får pause fra den 1. februar og frem til den 15. februar. Pausen afhænger dog af, om klubberne fortsat er med i den engelske FA Cup.

Nedenfor kan du se den spillerunde, som vil blive opdelt over to weekender:

Arsenal vs Newcastle
Aston Villa vs Tottenham 
Brighton vs Watford
Chelsea vs Manchester United
Everton vs Crystal Palace
Manchester City vs West Ham
Norwich vs Liverpool
Sheffield United vs Bournemouth
Southampton vs Burnley
Wolverhampton vs Leicester

Den endelige bekræftelse på, hvem der skal spille i den første weekend og anden weekend, vil komme i midten af december. 

For at få dette til at lade sig gøre har man rykket 5. runde i FA Cup'en til at være midtugekampe, og man fjerner også muligheden for returkampe, hvilket betyder, at der vil være forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, hvis det ender uafgjort i den ordinære spilletid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED