AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2022 18:47
Ville købe Chelsea og United: Multimilliardær vil ikke købe Liverpool

Multimilliardær har ingen planer om at købe Liverpool FC.


Inden for det seneste døgn er det Liverpool og klubbens ejere, Fenway Sports Group, der har fyldt overskrifterne i sportspressen, da det kom frem, at de er åbne for et salg af Merseyside-klubben.

Siden da har der været flere meldinger om interesse fra potentielle købere. 

I de engelske medier har Storbritanniens rigeste person, Sir Jim Ratcliffe, blev nævnt. Han forsøgte angiveligt også at købe Chelsea og har udtrykt interesse i at købe Manchester United.

Nu fortæller Sir Jim Ratcliffe, at han ikke længere har sinde at investere i en engelsk storklub.

- Vores position har udviklet sig siden sommer, og vi fokusere nu på vores arbejde i OGC Nice, og hæver vores ambitioner for klubben til at gøre dem en topklub i Frankrig og konkurrere med PSG, siger en talsperson for Sir Jim Ratcliffe til Daily Telegraph og tilføjer:

- Det vil repræsentere meget større værdi for vores investering end at købe en storklub i Premier League, lyder meldingen. 

Amerianske og mellemøstlige konsortier meldes til gengæld interesseret i Merseyside-klubben.

Ifølge Daily Telegraph forventes det, at Fenway Sports Group bliver bombarderet med henvendelser i den kommende tid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE