Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 08:49
Villa er ikke overbeviste: Så meget kræver Chelsea for Barkley til sommer

Football Insider skriver, at Aston Villa endnu ikke føler sig overbeviste om, at Ross Barkley er pengene værd.


Ross Barkley startede sit udlån for Aston Villa med lyn og torden, og var han fortsat, ville Birmingham-klubben måske være mere sikre i sin sag; men lige nu er de ikke overbeviste om, at Chelsea-lejesvenden er de penge værd, som The Blues forlanger for ham.

Det skriver Football Insider.

Omkring £35 millioner skulle det angiveligt koste The Villans at gøre Barkleys lejeophold permanent. Det var ikke et absurd beløb før coronakrisen, men et anseeligt ét af slagsen i det nuværende klima, og de £35 millioner ville faktisk udgøre en klubrekord for Aston Villa.

Barkley har dog været relativt fast mand og kvitteret med fire scoringer og én assist. Problemet er bare, at flere i Aston Villa anser ham som en "luksusspiller" forstået på den måde, at behovet for en offensiv midtbanespiller ikke for alvor er særligt stor.

Manager Dean Smith skulle have sine kvaler med at sætte sin ideelle opstilling, når Barkley starter inde, og det er stof til eftertanke, at holdet har en bedre sejrsprocent, når Chelsea-lejesvenden ikke får spilletid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED