AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:03:2023 12:26
Vildt: Manchester United overvejer at rive Old Trafford ned

Manchester United er i et dilemma.


I disse uger er der forhandlinger mellem Manchester United og potentielle købere af klubben.

Og her kræver klubben en enorm investering, da Glazers vil have mindst £5 milliarder for at sælge, mens det også menes, at der skal investeres enormt i forhold til renovation.

Her er der snak om renovation af Old Trafford samt klubbens træningsanlæg, Carrington, til en ekstraudgift på op til £2 milliarder.

Og her er De Røde Djævle allerede i gang med at finde ud, af hvad man skal gøre det med ikoniske stadion.

LÆS OGSÅ: Arsenal-spiller misser landskampe grundet skade

Daily Mail melder lørdag eftermiddag, at Manchester United har udpeget de samme arkitekter, som byggede Tottenhams stadion.

Her spillede London-klubben på Wembley, mens deres nye stadion var under opførelse, hvor det har været deres hjemmebane siden 2019, hvor det afløste White Hart Lane.

Dog er De Røde Djævle er ubeslutsomme, når det kommer til fremtiden for Old Trafford. Og her skulle det være to muligheder på bordet med hensyn til stadionets fremtid.

Den ene er at renovere det. Den anden er at jævne det med jorden og starte forfra.

Klubben skulle efter sigende vide, at de har brug for et stadion med et nyt udseende, hvor United naturligvis er bekymret for, hvor meget det hele koster, men er også bekymret for, hvad fansene mener. 
 
Så meget, at de sidste år skrev til deres sæsonkortholdere og spurgte dem til råds. Resultaterne af netop den undersøgelse kendes ikke, melder Daily Mail.
 
Old Trafford har været Manchester Uniteds hjemmebane siden 1910. 
 
 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE