AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:03:2023 14:36
Vildt: Manchester City-forsvarer havde ni afslutninger i landskamp

Manchester City-forsvarer havde flere afslutninger i den kamp, end han har haft i hele Premier League-sæsonen.


51-0.

Det var skudstatistikken fra EM-kvalifikationskampen mellem Holland og Gibraltar mandag aften, og særligt Nathan Aké var særdeles flittig til at få sendt afslutninger afsted.

Manchester City-forsvarsspilleren spillede venstre back i opgøret, og selvsagt gav det masser af muligheder for at komme med frem på banen i kampen mod miniputnationen.

Hele ni gange sendte Aké en afslutning afsted mod mål, og det er ganske bemærkelsesværdigt, for i hele Premier League-sæsonen er han kun noteret for syv afslutninger, og her har han spillet 1512 minutter.

LÆS OGSÅ: Massiv Højlund-jagt: Disse fire PL-klubber er favoritter til at hente ham

LÆS OGSÅ: Rygtebørsen: £57 millioner-signing kan være på vej væk fra City

Selvom der ikke var lige stor kvalitet i alle afslutninger, endte Aké alligevel med at noteret for to scoringer – til 2-0 og 3-0.

Kampens første mål blev scoret af Memphis Depay, og på trods af de ekstremt mange afslutninger, endte det faktisk kun med en sejr på 3-0 til Holland.

Dermed fik hollænderne dog sat point på tavlen efter at være blevet ydmyget med 4-0 af Frankrig i den første kvalifikationskamp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE