Vildt drama til sidst: Kane-scoring annulleret og Conte så rødt

26.10.2022 Kl. 21:01
Det endte med en dramatisk afslutning i opgøret mellem Tottenham og Sporting Lissabon.

Inden aftenens kampe var der masser spænding i Gruppe D i Champions League, hvor Tottenham befinder sig.

Antonio Contes tropper havde her til aften besøg af Sporting Lissabon, og det endte meget dramatisk..

Efter 22 minutters spil var det den tidligere Tottenham-spiller, Marcus Edwards, der bragte portugiserne i front, og de kunne dermed gå til pause med en føring.

Føringen varede også frem til det 80. minut, hvor Rodrigo Bentancur bragte balance i regnskabet med en udligning til 1-1.

Dybt inde i dommerens tillægstid brød jublen ud på Tottenham Hotspur Stadium, da Harry Kane scorede til 2-1. Men efter flere minutters tjek hos VAR endte det med at blive annulleret, og det sluttede dermed 1-1.

Det fik Antonio Conte til at fare op i det røde felt, der resulterede i et rødt kort til Tottenham-manageren.

I gruppens anden kamp vandt Frankfurt 2-1 over Marseille, og det betyder, at der er stor spænding til den sidste gruppespilsrunde, hvor alle kan gå videre.

Tottenham topper gruppen med 8 point, og herefter ligger Sporting Lissabon og Frankfurt med 7 point, mens Marseille ligger nummer fire med 6 point.

Antonio Conte & Co. skal møde Marseille på udebane i den sidste kamp, mens Sporting Lissabon skal møde Frankfurt på hjemmebane.