VILDT DRAMA PÅ ANFIELD: Liverpool og Spurs delte i overtidsgyser

Af Stoke City Supporters Club of Denmark
04.02.2018 Kl. 18:37
Liverpool og Tottenham spillede søndag 2-2 på Anfield i et helt vanvittigt opgør.
Kane var tæt på at blive skurk, men reddede i sidste ende Eriksen og Tottenham med et sent straffespark i et opgør, der endte 2-2.

Christian Eriksen og Tottenham var søndag aften på besøg i Liverpool, hvor der i kampens afslutning blev skruet op for drama-knappen, da de to hold endte med at have 2-2 til at stå på måltavlen på Anfield.

Kampen fik da også lidt af en kickstart, da Mohamed Salah scorede efter bare tre minutters spil, da han slap igennem Spurs-forsvaret. Og det så længe ud til, at netop 1-0 ville blive det endelige resultat.

Men med 10 minutter tilbage af kampen fik Christian Eriksen sendt et indlæg ind i Liverpool-feltet, hvor bolden efterfølgende røg ud til Wanyama, der hamrede bolden i mål.

Kort efter blev der dømt straffespark til Tottenham i en situation, hvor Kane lignede en der både filmede og stod offside. Ikke desto mindre blev det dømt af dommer Moss. Men da Kane skulle omsætte straffesparket, så var Karius klar med en redning, da Kane sparkede lige på.

I dommerens overtid var Salah på spil igen, og scorede til 2-1, og så lignede det igen en Liverpool-sejr, men i allersidste øjeblik blev der lavet straffespark på Tottenham igen, hvor det denne gang var Van Dijk, der var synderen. Denne gang var Kane sikker, og kampen endte 2-2.

Resultatet betyder, at Liverpool nu er på tredjepladsen i Premier League med 18 point op til Manchester City på førstepladsen, mens Tottenham er to point efter Liverpool på femtepladsen.