AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2020 16:03
Vild udvikling: Chelsea forhandler med uønsket United-guldfugl

Manchester United-midtbanespilleren Angel Gomes får ikke en ny kontrakt i hans nuværende klub, men det gør han måske i Chelsea.


Angel Gomes debuterede som 16-årig for United tilbage i 2017, men stortalentet har sidenhen haft problemet med at udfolde sig.

Nu har engelsk-portugiseren kontraktudløb, hvilket træner Ole Gunnar Solskjær har bekræftet, at der ikke vil gøres mere ved til stor uforløsning for klubbens ellers håbefulde fans, der længe har ventet på Gomes' gennembrud.

I stedet kan Chelseas fans begynde at glæde sig til teenagerens eventuelle større udvikling.

Disse gisninger kommer fra avisen Independent, der erfarer, at Frank Lampard har et godt øje til Gomes og modsat United vil være tilbøjelig til at tilbyde ham en fristende kontrakt.

Det forlyder yderligere, at Gomes' superagent Pini Zahavi allerede er i forhandlinger med Chelsea, som man håber på vil komme med et bedre udspil end det ene, som United kom med tidligere på måneden.

Independent erfarer videre, at Gomes skulle have tilbud fra klubber fra flere af Europas største ligaer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED