Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 21:11
Vild statistik: Liverpool-stjerne har aldrig tabt på Anfield efter 70 kampe

Sadio Mané har kun oplevet at vinde på Anfield, siden han skiftede til Liverpool.


Liverpool satte ny klubrekord, da klubben med sejren over Leicester udvidede sin ubesejrede stime på Anfield til 64 Premier League-kampe i træk uden nederlag på eget græs. 

Men endnu mere imponerende er Sadio Manés hjemmebanestatistik, for senegaleseren har endnu ikke tabt en ligakamp på klubbens hjemmebane, siden han kom til fra Southampton i 2016.

I 70 kampe i streg er senegaleseren gået fra banen på Anfield som ubesejret i Premier League-sammenhæng. Den statistik er enestående i Premier League. Holdkammerat Mohamed Salah er nummer to på listen med 61 kampe uden nederlag på eget stadion, mens der er langt ned til brasilianske Alex på tredjepladsen, som spillede 41 kampe på Stamford Bridge uden at tabe.

For Liverpools vedkommende er det nu 1310 dage siden, man sidst tabte en Premier League-kamp på Anfield. Det skete den 23. april 2017 til Crystal Palace, men i den kamp var Mané ude med en skade.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED