AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:05:2022 12:11
Vild løn: West Ham tilbyder kæmpe kontrakt til stjernespiller

West Ham har efter sigende tilbudt Declan Rice en ny kontrakt.


Declan Rice er en meget vigtig spiller for West Ham, og derfor vil klubben heller ikke sælge ham.

Klubber som Manchester United og Chelsea meldes interesseret i den engelske midtbanespiller, men The Hammers vil forsøge at beholde ham. Det vil de gøre ved at tilbyde ham en ny kontrakt.

Jim White fra TalkSPORT erfarer, at West Ham har tilbudt Declan Rice en 8-årig kontrakt, der vil være gældende frem til 2030.

Der er ikke kun tale om en meget lang kontrakt. De vil også tilbyde ham en stor lønforhøjelse og give ham £200,000 om ugen. Det svarer til 1,7 millioner kroner. 

I sommer gik meldingerne i medierne, at West Ham vil kræve £100 millioner, hvis de skulle sælge ham, men efter denne sæsons præstationer er prisen efter sigende steget. London-klubben prissætter ham efter sigende til £150 millioner, der svarer til 1,3 milliarder kroner. 

Dog er der ingen indikationer på, at Declan Rice vil forlænge sin kontrakt, som udløber i 2024 med option på et ekstra år.

- West Ham vil gå meget langt for at beholde Declan Rice. Det er min forståelse, at West Ham er 99 procent sikre på, at de ikke vil sælge Rice denne sommer, siger Jim White til talkSPORT:

- Det er en 8-årig kontrakt med £200,000 i løn om ugen. På nuværende tidspunkter har han vist tegn på, at han vil skrive under, lyder det fra Jim White.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE