Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2022 10:07
Vil spille Champions League: Midtbanedirigent afviser United

Frenkie de Jong har et stort ønske om at spille Champions League, og derfor bliver det svært for midtbanespilleren at acceptere et skifte til Manchester United.


Både Fabrizio Romano og Gerard Romero har meldt ud, at der har været kontakt mellem Manchester United og FC Barcelona vedrørende Frenkie de Jong. 
 
Midtbanedirigenten er på radaren hos Erik ten Hag, der ønsker at bringe landsmanden til Old Trafford. Samtidig ser den spanske storklub muligheder i at kunne styrke klubbens sårede økonomi.
 
Ifølge Cadena SER, et stort spansk medienetværk, der har en afdeling i Catalonien, bliver de personlige betingelser svære at opfylde for Manchester United. 
 
Frenkie de Jongs bagland har forsikret, at spillerens ønske om at spille Champions League fylder så meget, at han ikke vil til en klub, der ikke er at finde i den prestigefyldte turnering den kommende sæson. 
 
Mediet bekræfter ligeledes, at der har været dialog mellem Manchester United og FC Barcelona, men det hele vil afhænge af den unge hollænders ønsker. 
 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE