AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:07:2020 17:50
Vil lave kæmpe byttehandel: Barcelona tager kontakt til Tottenham

Barcelona er interesseret i at lave en byttehandel med Tottenham, men London-klubben lader ikke til at være interesseret.


London Evening Standard beretter denne tirsdag aften, at Barcelona har taget kontakt til Tottenham.

De spanske giganter er efter sigende interesseret i at lave en større byttehandel med The Lilywhites, hvor de har udset sig Ryan Sessegnon og Tanguy Ndombele.

Barcelona skulle angiveligt være villige til at betale en mindre sum penge og sende et par spillere den anden vej, skriver London-avisen.

Men i første omgang er henvendelsen blevet afvist af Jose Mourinho & Co, da portugiseren ikke ønsker at sælge hverken Ryan Sessegnon eller Tanguy Ndombele, selvom der har været rygter om et exit for sidstnævnte. 

Tottenham-duoen kostede £80 millioner sidste sommer. 

Dog erfarer London Evening Standard, at de to spillere ikke vil være afvisende for et skifte til Barcelona.

Det nævnes ikke, hvilke spillere Barcelona er klar til at sende den anden vej, men Nelson Semedo, Ivan Rakitic, Samuel Umtiti og Philippe Coutinho er blandt de spillere, der står til at forlade Barcelona denne sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED