AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 00:14
Vil gøre som City og Liverpool: United kan slå transferrekord to gange

Ole Gunnar Solskjær har som førsteprioritet at styrke defensiven i dette transfervindue. Det skriver London Evening Standard.


Manchester City og Liverpool har inden for de seneste par år investeret stort i defensiven, og nu vil Ole Gunnar Solskjær gøre det samme.

Solskjær har som prioritet at styrke defensiven denne sommer, og ifølge London Evening Standard er der især to spillere, der topper nordmandens ønskeliste.

Manchester United har intensiveret jagten på Aaron Wan-Bissaka med et £40 millioner-bud, som er blevet afvist af Crystal Palace.

Solskjær vil gerne have lukket en handel, og De Røde Djævle forventes at komme med et nyt bud, der nærmer sig £50 millioner (420 millioner kroner). Det vil gøre ham til den dyreste forsvarssigning i klubbens historie.

Den rekord kan dog blive kortvarig, da Solskjær også vil have fingrene i Harry Maguire. 

Leicester kræver efter sigende £90 millioner, men et bud på £80 millioner (670 millioner kroner) vil muligvis får The Foxes til at sælge, da det vil være for godt til at afvise, og det vil dermed overgå prisen på Aaron Wan-Bissaka, hvis de to handler kommer i hus.

Derudover beretter London Evening Standard, at Ed Woodward også kan se idéen i at investere i defensiven, når han har set den indflydelse, som Virgil van Dijk har haft for Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED