Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2022 16:19
Vil forlade Manchester United: "Det er ikke op til mig"

Brasilianeren vil gerne væk fra Manchester United.


Andreas Pereira, der er ejet af Manchester United, har imponeret i Flamengo, siden han kom til klubben på en låneaftale sidste sommer. 
 
Men der er økonomisk uro i den brasilianske storklub, og selvom Pereira selv gerne vil blive i Brasilien, er det ikke sikkert, at det kan lade sig gøre.
 
For nylig skrev flere medier, herunder talkSPORT, nemlig, at Fulham har budt 10 millioner euro plus yderligere tre millioner euro i form af bonusser, hvilket i alt vil svare til knap 100 millioner kroner.
 
- Det er ikke mig, som bestemmer. Det er op til Manchester United. Jeg vil gerne blive hos Flamengo, men den beslutning ligger ikke i mine hænder, siger Pereira til BGT ifølge transferguruen Fabrizio Romano.
 
Artiklen fortsætter under videoen
 
- Vi får at se, hvad der er det bedste for mig og klubben. Jeg elsker Flamengo. Vi skal snart have en samtale og træffe en beslutning.
 
I alt har Pereira været leveringsdygtig med fire mål og fem oplæg i sine 75 kampe i United-trøjen.
 
Pereira er på kontrakt i United indtil sommeren 2023. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE