AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2022 21:33
Video går viralt: Magiske scener i Australien efter dansk VM-fiasko

Den enes død - den andens brød. Vild jubel i Melbourne ved føringsmål og slutfløjt. Se videoerne her.


Klokken var sent om natten australsk tid, da Danmark og Australien stødte sammen, hvad der for danskere var onsdag eftermiddag.

Australienerne skulle dog være sent oppe for at få deres skæbne at vide.

Var de videre eller ude?

Med en 1-0-sejr over Danmark, kunne jublen dog bryde løs, og al tvivl blev gjort til skamme.

Og det gjorde den såmænd også.

Det viser flere optagelser fra Federation Square i Melbourne, hvor mange tusinde fans af Socceroos var samlet. Blandt andet en video, som går viralt på det sociale medie, Twitter, og i skrivende stund er tæt på at runde to millioner visninger.

Føringsmålet - og det, der skulle vise sig at blive kampens eneste mål - blev sat ind, da klokken var omkring halv fire i Melbourne. Og da så det sådan ud:

Slutfløjtet lød cirka klokken 4 i den australske millionby Melbourne, og her det var en forsamling på flere tusinder, der kunne bryde ud i en vild rus.

Australien kender inden længe sin modstander i ottendedelsfinalen. Det er anden gang i Socceroos' historie, at man går videre til ottendedelsfinalerne. Det samme var tilfældet ved VM i Tyskland i 2006.

Modstanderen i ottendelsfinalen bliver førstepladsen fra gruppe C, og det betyder, at enten Argentina, Mexico, Polen eller Saudi-Arabien venter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE