Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2021 13:27
Video-brøler: Tottenham sletter video efter Mourinho-snak til Bale

Tottenham har slettet en video, da man kunne høre, hvad Jose Mourinho sagde til Gareth Bale.


Til stor begejstring hos Tottenham-fans skiftede Gareth Bale i sommervinduet tilbage til London-klubben på en lejeaftale.

Én kamp fra start i Premier League er det indtil videre blevet til, mens han er blevet anvendt som indskifter i tre kampe. Til gengæld har han spillet alle seks kampe i Europa League.

Jose Mourinho udtalte forleden, at Gareth Bale ikke har haft det nemt, og portugiseren slog også fast, at klubben ikke har taget stilling til, om man skal forsøge at forlænge lejeopholdet, købe ham eller droppe Gareth Bale efter denne sæson.

I går offentliggjorde Tottenham en video fra ugens træning forud for kampen mod Sheffield United, men der gik ikke lang tid, før den blev taget ned igen, og det var der en god grund til.

I videoen, hvor man så billeder af målmandstræninge, kunne man høre Jose Mourinho sige til Gareth Bale:

- Vil du spille her eller skifte tilbage til Real Madrid og slette ikke spille?

Det er svært at vide, hvad der ligger til grund for udtalelsen, men det har især fået Tottenham-fans til at spekulere i, hvad det ender med omkring Gareth Bale. Hør hændelsen her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED